Over KEUS

In 2020 begonnen met een droom. Het creëren van een plek waar we mensen samen kunnen brengen met knapperig, krokant en smaakvol handgemaakt desembrood. Brood zoals wij denken dat brood hoort te zijn. Lang gerezen, robuust met een mals interieur en een karakteristieke smaak. 

In ons kleine bakkerijtje in het noorden van Den Bosch staan wij 3 dagen in de week met de handen in het deeg. Hier bakken we voornamelijk voor restaurants en cafe’s in de regio van Den Bosch. Ook komt er wekelijks lekkers uit de oven voor de mensen thuis. 

Goed eten komt van alleen van goede ingrediënten. Ingrediënten die met oog voor mens en natuur zijn verkregen. Daarom werken we bij KEUS zo veel mogelijk op basis van lokale en biologische producten. Dat geeft ons brood net wat meer ‘smaak’. Ons brood is bovendien een plus voor je gezondheid. Geen toevoegingen, meer voedingsstoffen, beter verteerbaar en een verzadigd gevoel. Daar maken we graag meer van. 

Bakkerin Zuurdesem

Bakkerin

Yes, daar ben ik! Fré, Fredje, Kiek of gewoon Frederike. Het brein en de handen achter al het desembrood en lekkers dat uit de oven komt. Kom jij je brood ophalen? Grote kans dat je mij met een stralende lach tegenover je ziet staan. Dus: heb jij ook al trek gekregen in zo’n knapperig broodje, een kopje koffie en zin in een praatje? Bestel je brood en waai aan!

 

Tot snel!